



2023 Orientation Conference on the Implementation of the Senior High School Voucher Program in SY 2023-2024

PROGRAM

7:00-8:30 (1 hour 30 mins) Registration

8:30-8:45 (15 mins) Opening Ceremony

Philippine National Anthem

Opening Prayer

Message to the Participating Schools

PEAC Regional Program Director

DepEd Central Office

8:45-9:00 (15 mins) Updates from the DepEd Regional Director

9:00-9:15 (15 mins) Updates from the PEAC

9:15-10:00 (45 mins) Processing of Billing Documents and Monitoring of Participating Schools

Information Security and Data Privacy Protection 10:00-10:15 (15 mins)

10:15-10:50 (35 mins) SHS Voucher Management System

10:50-11:30 (40 mins) Q & A

11:30 Closing Prayer | Lunch













2023 Orientation Conference on the Implementation of the ESC and TSS Programs in SY 2023-2024

PROGRAM

12:00-1:30 (1 hour and 30 mins) Registration

1:30-1:45 (15 mins) **Opening Ceremony**

Philippine National Anthem

Opening Prayer

Message to the Participating Schools

PEAC Regional Program Director

DepEd Central Office

1:45-2:00 (15 mins) Updates from the DepEd Regional Director

2:00-2:15 (15 mins) Updates from the PEAC

2:15-2:45 (30 mins) Certification of Participating Schools

2:45-3:30 (45 mins) Processing of Billing Documents and Monitoring of Participating Schools

3:30-3:45 (15 mins) Information Security and Data Privacy Protection

Enterprise Information System

ESC Information Management System 3:45-4:20 (35 mins)

4:20-5:00 (40 mins) Q & A

5:00-5:30 (30 mins) Recognition of ESC Schools Certified in SY 2022-2023

5:30 Closing Prayer | Early Dinner







