

GASTPE Regional Orientation Conferences on the Implementation of the ESC, TSS and SHS Voucher Program in SY 2024-2025

PROGRAM

7:00-8:30 AM (1 hour 30 mins)	Registration
8:30-8:45 AM (15 mins)	Opening Ceremony
	Philippine National Anthem
	Opening Prayer
	Welcome Remarks
	School Head of Host Institution
	Messages to the Participating Schools
	PEAC
	PEAC Regional Program Director
	DepEd Regional Director
8:45-9:00 AM (15 mins)	Updates from the DepEd Central Office Usec. Annalyn M. Sevilla, Undersecretary for Finance Government Assistance and Subsidies Service (GASS)
9:00-9:45 AM (45 mins)	Updates from the PEAC
9:45-10:00 AM (15 mins)	Break
10:00-10:30 AM (30 mins)	Information Security and Data Privacy Protection
10:30-11:30 AM (1 hr.)	Certification of Participating Schools
	Recognition of ESC Schools Certified in SY 2023-2024
11:30-12:30 PM	Lunch
12:30-1:30 PM (1 hr.)	Processing of Billing Documents Enterprise Information System ESC Information Management System
1:30-2:30 PM (1 hr.)	Processing of Billing Documents SHS Voucher Management System
2:30-2:45 PM (15 mins)	Break
2:45-3:45 (1 hr.)	Monitoring of Participating Schools
3:45-4:15 PM (30 mins.)	Q & A
4:15 PM	Closing Prayer