

GASTPE Regional Orientation Conferences on the Implementation of the ESC, TSS and SHS Voucher Program in SY 2024-2025

PROGRAM

| 7:00-8:30 AM (1 hour 30 mins) | Registration |
|----------------------------------|--|
| 8:30-8:45 AM (15 mins) | Opening Ceremony |
| | Philippine National Anthem |
| | Opening Prayer |
| | Messages to the Participating Schools |
| | President of Host Institution |
| | PEAC |
| | PEAC Regional Program Director |
| | DepEd Central |
| | DepEd Regional Director |
| 8:45-9:00 AM (15 mins) | Updates from the DepEd Central Office |
| 9:00-9:15 AM (15 mins) | Updates from the PEAC |
| 9:15-9:30 AM (15 mins) | Information Security and Data Privacy Protection |
| 9:30-9:45 AM (15 mins) | Break |
| 9:45-10:15 AM (30 mins) | Certification of Participating Schools |
| 10:15-10:45 AM (30 mins) | Q & A |
| 10:45-11:15 AM (30 mins) | Recognition of ESC Schools Certified in SY 2022-2023 |
| 11:15-12:30 PM | Lunch |
| 12:30-1:45 PM (1 hr. and 15 mins |) Processing of Billing Documents Enterprise Information System ESC Information Management System |
| 1:45-2:15 PM (30 mins) | Q & A |
| 2:15-3:30 PM (1 hr. and 15 mins) | Processing of Billing Documents SHS Voucher Management System |
| 3:30-4:00 PM (30 mins.) | Q & A PM Snacks |
| 4:00-4:45 (45 mins.) | Monitoring of Participating Schools |
| 5:00 PM | Closing Prayer |