



## GASTPE Regional Orientation Conference on the Implementation of the ESC, TSS and SHS Voucher Program in SY 2025-2026

## **PROGRAM**

7:00-8:30 AM (1 hour 30 mins) Registration

8:30-8:45 AM (15 mins) Opening Ceremony

Philippine National Anthem

Opening Prayer

Welcome Remarks

PEAC Regional Program Director

Messages to the Participating Schools

HON. JUAN EDGARDO "SONNY" M. ANGARA\*

Secretary, Department of Education | Chair, PEAC

DepEd Regional Director

8:45-9:15 AM (30 mins) Updates from the DepEd Central Office

Government Assistance and Subsidies Service (GASS)\*

Private Education Office\*

9:15-10:00 AM (45 mins.) Updates from the PEAC

10:00-10:45 AM (45 mins.) Recognition of ESC Schools Certified in SY 2024-2025

Certification of Participating Schools

10:45-11:00 AM (15 mins) Break

11:00-11:30 AM (30 mins) Information Security and Data Privacy Protection

11:30-12:00 PM (30 mins.) Q & A

12:00-1:00 PM Lunch

1:00-2:00 PM (1 hr.) Processing of ESC and TSS Billing Documents | Enterprise Information System | ESC

Information Management System

2:00-3:00 PM (1 hr.) Processing of SHS VP Billing Documents | SHS Voucher Program Management

System

3:00-3:15 PM (15 mins) Break

3:15-4:15 (1 hr.) Monitoring of Participating Schools

4:15-4:45 PM (30 mins.) Q & A

4:45 PM Closing Prayer

\*Invited





